Exceptional coaching

Bovennatuurlijke ervaring

Diverse samenwerkings mogelijkheden.

 

Door jezelf als mens te ontwikkelen, leer je bewust te leven en te zijn. Iedereen is uniek en heeft andere mogelijkheden. Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je doet en waarom, kun je je potentieel realiseren en ontdekken dat je al goed bent zoals je bent.

Orisha Lifestyle is het samensmelten van het kleine zelf met het geheel, de persoonlijkheid met de ziel. Het is een plaats in de cyclus waar we "wedergeboren" worden, Geboren in vrijheid en bevrijding van het ego. Alles dankzij de voorouders en de orisha's die ons diepe creatieve en mystieke inzichten brengen in ons dagelijks leven.

 

Orisha Lifestyle: dit is een levensstijl die bijna iedereen ambieert. Een leven zonder haat gevoelens, oordeel of welke andere lage emotie's/ gevoelens dan ook. Orisha Lifestyle is leven op hoge frequentie en betekent: ik ben licht, opgewekt en krachtig. Verbonden met jou "divine self". Stel je eens voor hoe je leven er dan uit ziet. Wat zou je dan allemaal kunnen creëren in je leven?

 

Werkwijze

Ieder individu is anders en daarom werk ik niet met een script of programma, omdat "jij" mijn materiaal bent. Mijn programma zit in jouw spreken.


"Jij spreekt, ik luister, samen ruimen we op wat niet bij jou hoort, ik geef inzichten, jij gaat het leven, jouw leven excelleert."

 

Wat ik leuk vind, is mijn cliënten helpen hun waarheid te zien. Niets meer niets minder. Ik inspireer je anders naar jezelf te kijken en leer je hoe je letterlijk een nieuw leven creëert van binnen en buiten. 

 

Je zult anders gaan denken, voelen en krachtigere overtuigingen ervaren. 

Welkom in de vijfde dimensie.

Een gesprek vooraf is altijd vrijblijvend .

Je bent van harte welkom. 

Ik wil benadrukken dat deze periode uniek is voor iedere ziel op aarde; en ongeacht de omstandigheden waarin je werd geboren, is er een gelegenheid voor grootsheid.

Fred Beljaars

Amsterdam, Nederland

Tel:+ 31 6 19 59 65 51

©2019 by Fred Beljaars