Op gevoel gebaseerde benadering.

Holistisch | Orisha Healing | Mentoring

Orishalifestyle

Deze service is een favoriet bij veel van mijn cliënten, omdat het vaak een van de sleutels is tot een gelukkiger en gezonder leven. Het is mijn taak om je de tools en technieken te geven om een evenwichtige en bevredigende levensstijl te bereiken. Na verschillende sessies zal je goed thuis zijn in het omgaan met problemen, waar en wanneer ze zich voordoen.

Wheat Field
Wandering Traveler

Ondernemen vanuit je hart

Waarschijnlijk zijn de meeste mensen het er wel over eens dat ze met wat persoonlijke begeleiding, hulp en ondersteuning in hun werk een stuk verder zouden komen. Voor zulke begeleiding moet u op zoek naar een mentor. Deze zal vaak fungeren als een klankbord, een vriend, een adviseur en een gids. Een goede mentor kan u helpen om uw mogelijkheden optimaal te benutten en kan u helpen groeien in uw carrière.

Head Sessie

Heb je een druk bestaan en kun je soms wel wat meer rust en overzicht gebruiken. Dan is een head-sessie iets voor jou. Je ontvangt een geleide meditatie van 20 minuten gevolgd door een energie sessie van 20 minuten. Na 40 minuten ga je als een herboren mens met focus verder waar je mee bezig was.

Prijs €60,00

View of Meditation Garden

Geleide meditatie en diepe ontspanningssessies

Meditatie is een techniek voor het ontspannen en helder krijgen van je geest. Het huidige drukke bestaan vraagt veel van ons: om onze geest te bevrijden van spanningen en stress is meditatie een goede manier om te ontladen. Er zijn talloze meditatietechnieken, maar bij allen is het doel het bereiken van innerlijk rust, spiritueel ontwaken en ontwikkeling. Zowel voor mannen als voor vrouwen zeer effectief. - Nanda Wallroth

Waar je ook mee worstelt, ik ben hier om je te helpen je doelen te bereiken. Neem contact met me op voor meer informatie.

Amsterdam, Nederland

Tel:+ 31 6 19 59 65 51

©2019 by Fred Beljaars