Orisha Healing

Divine healing met hulp van de voorouders en orisha's

Orisha healing is een van de meest uitgebreide energie-helende kunsten in de wereld van vandaag. Orisha healing omvat vele aspecten: het genezen van fysieke ziekte, het vinden van innerlijke vrede of het oplossen van een innerlijk conflict zijn allen onderdelen van deze vorm van healing. Het sjamanistische model van healing is gericht op zowel het energielichaam als de ziel.

In tegenstelling tot andere varianten van healing waarbij met kosmische energie wordt gewerkt, is deze vorm van healing geheel anders omdat hier met voorouders en orisha's wordt gewerkt. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden en bereiken we krachtigere resultaten. Klanten ervaren meer levensenergie en spreken over een directe verlichting in lichaam en geest.

 

Er zal gezocht worden naar de oorzaak van de onbalans in een van de 4 energielichamen: het spirituele lichaam, emotionele lichaam, mentale lichaam of fysieke lichaam. Vanuit Sjamanistisch oogpunt is alle fysieke ziekte een uitdrukking van energetische onbalans. De ziel en de 4 lagen van het energielichaam zijn immers een geheel dat onafscheidelijk is en dus van voortdurende invloed op elkaar. 

 

De ancestors en orisha zullen bijstaan in het herstellen van energie of de ziel. Soms vindt dit healing werk in de sjamanistische trancereis plaats maar doorgaans zal het gebeuren in direct contact met de persoon die de healing ontvangt.

Zeer effectief voor zowel mannen als vrouwen, kinderen, In zaken en persoonlijk leven. 

Een kosteloos en vrijblijvend consult vooraf is een vereiste. Je kunt hieronder meteen een consult aanvragen.

Amsterdam, Nederland

Tel:+ 31 6 19 59 65 51

©2019 by Fred Beljaars