Amsterdam, Nederland

Tel:+ 31 6 19 59 65 51

©2019 by Fred Beljaars

Orisha Lifestyle

Persoonlijke begeleiding

Door jezelf als mens te ontwikkelen, leer je bewust te leven en te zijn. Iedereen is uniek en heeft andere mogelijkheden. Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je doet en waarom, kun je je potentieel realiseren en ontdekken dat je al goed bent zoals je bent.

"De traditionele yoruba religie is een krachtige manier om inspiratie en energie op te doen van voorouders en andere spirits, zodat mensen vervulde levens kunnen leven. "

Orisha Lifestyle is het samensmelten van het kleine zelf met het geheel, de persoonlijkheid met de ziel. Het is een plaats in de cyclus waar we "wedergeboren" worden, Geboren in vrijheid en bevrijding van het ego. Alles dankzij de voorouders en de orisha's die ons diepe creatieve en mystieke inzichten brengen in ons dagelijks leven.

Werkwijze

Ieder individu is anders en daarom werk ik niet met een script of programma, omdat "jij" mijn materiaal bent. Mijn programma zit in jouw spreken.


"Jij spreekt, ik luister, Ik deel inzichten en geef opdrachten, jij gaat het toepassen, jouw leven excelleert."

 

Wat ik leuk vind, is mijn cliënten helpen hun waarheid te zien. Niets meer niets minder. Ik inspireer je anders naar jezelf te kijken en leer je hoe je letterlijk een nieuw leven creëert van binnen en buiten. Ik ben goed in het vinden van grootsheid in de mens en breng ze er graag mee in verbinding.

 

Stapsgewijs:

  • Anders denken.

  • Anders voelen.

  • Andere

    overtuigingen.

Een gesprek vooraf is altijd vrijblijvend .

Je bent van harte welkom. 

Ik wil benadrukken dat deze periode uniek is voor iedere ziel op aarde; en ongeacht de omstandigheden waarin je werd geboren, is er een gelegenheid voor grootsheid.

Fred Beljaars