Leer mij kennen

Gepassioneerd anderen te inspireren

 

 

Sinds ik me kan herinneren, heb ik de dingen graag uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Ik vond het zo leuk, dat ik het begon te doen met mijn eigen leven en geest - mijn gedachten uit elkaar halen en ze opnieuw opbouwen om te passen bij hoe ik in de wereld wilde zijn.
Ik heb veel levens geleefd. Mijn reis heeft me door topsport, een aannemersbedrijf, vastgoed, opleiding leadership en vele avonturen geleid, waaronder het sjamanisme uit diverse culturen. De mystieke school startte rond mijn eenentwintigste jaar, les na les kwam van binnenuit. In mijn dromen of in mijn bewustzijn. Dit zal nooit meer stoppen, de mystieke school met zijn mystieke leraren nemen geen break. Nu deel ik graag wat ik de afgelopen jaren heb mogen leren over het leven en alternatieve geneeswijzen. Intuïtieve healing werk of frequentie werk is een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Steeds meer mensen ontdekken hier de kracht van en dat doet me goed. Ik vindt het fijn om als gastheer voor spirit te mogen werken. Wanneer we de kern hebben bereikt en de liefde voelen van onze creator gaat de glimlach niet meer van mijn gezicht, zo ontzettend mooi!
Onderweg heb ik ook veel menselijke leraren gehad - mijn ouders, geweldige bedrijfsmentoren en spirituele leiders uit het prachtige sjamanisme. Al deze mensen hebben mij niet alleen met hun advies geholpen, maar ook door te demonstreren hoe ze in de wereld zijn. Ik woon met mijn vrouw in Zuid-Holland, waar ik mensen uit de hele wereld help, te laten worden zoals ze bedoeld zijn. Om hun kracht en liefde uit te drukken en hun waarheid te leven. Om succes te boeken, zowel materieel als spiritueel. Ik hou van mijn klanten, ik hou van het werk dat we doen en ik deel het graag met de wereld.

Amsterdam, Nederland

Tel:+ 31 6 19 59 65 51

©2019 by Fred Beljaars